Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Títol: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Autor: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Data de publicació: de -2019
Date of entry: 28-de -2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Paraules clau: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador