Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Заглавие: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Дата на Публикуване: Сеп-2019
Date of entry: 28-Май-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Ключови Думи: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf975,86 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти