Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Title: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Issue Date: sze-2019
Date of entry: 28-máj-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Keywords: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools