Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Teitl: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
Awduron: | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
Dyddiad Cyhoeddi: | Sep-2019 |
Date of entry: | 28-May-2020 |
Country (code): | PL |
Place of the edition/event: | Влоцлавек |
Allweddeiriau: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Page range: | 99-102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol