Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Tittel: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
Utgivelsesdato: | sep-2019 |
Date of entry: | 28-mai-2020 |
Country (code): | PL |
Place of the edition/event: | Влоцлавек |
Emneord: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Page range: | 99-102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Content type: | Conference Abstract |
Vises i samlingene: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
Administrasjonsverktøy