Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Titel: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
Författare: | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
Utgivningsdatum: | sep-2019 |
Date of entry: | 28-maj-2020 |
Country (code): | PL |
Place of the edition/event: | Влоцлавек |
Nyckelord: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Page range: | 99-102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg