Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Titel: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Författare: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Utgivningsdatum: sep-2019
Date of entry: 28-maj-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Nyckelord: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
Samling:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg