Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Titre: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Auteur(s): Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Date de publication: sep-2019
Date of entry: 28-mai-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Mots-clés: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration