Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23133

Назва: Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Кушнірук, Наталія Василівна
Бібліографічний опис: Юкало, В.Г. Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів / В.Г. Юкало, Л.А. Сторож, Н.В. Кушнірук // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 93-94.
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Журнал/збірник: Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Дата публікації: 2017
Дата подання: 2017
Дата внесення: 21-січ-2018
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Національний університет харчових технологій
УДК: 577.112.083
Теми: 122.2
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 93-94
Початкова сторінка: 93
Кінцева сторінка: 94
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23133
Власник авторського права: © Національний університет харчових технологій, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора