Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131

Назва: Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
Автори: Yukalo, Volodymyr
Krupa, Olha
Юкало, Володимир Глібович
Бібліографічний опис: Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Bibliographic description: Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Журнал/збірник: Ukrainian Food Journal
Випуск/№ : 3
Том: 6
Дата публікації: 2017
Дата подання: 2017
Видавництво: Ukrainian Food Journal
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Національний університет харчових технологій
Теми: proteolysis
proteinase
peptidase
lactic acid
microorganism
Кількість сторінок: 16
Діапазон сторінок: 416-432
Початкова сторінка: 416
Кінцева сторінка: 432
Короткий огляд (реферат): The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf10,21 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
UKRAINIAN.djvu360,77 kBDjVuПереглянути/відкрити
UKRAINIAN__COVER.png401,29 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора