Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yukalo, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Krupa, Olha | - |
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-21T12:28:15Z | - |
dc.date.available | 2018-01-21T12:28:15Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.date.submitted | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131 | - |
dc.description.abstract | The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products. | uk_UA |
dc.format.extent | 416-432 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Ukrainian Food Journal | uk_UA |
dc.subject | proteolysis | uk_UA |
dc.subject | proteinase | uk_UA |
dc.subject | peptidase | uk_UA |
dc.subject | lactic acid | uk_UA |
dc.subject | microorganism | uk_UA |
dc.title | Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.coverage.placename | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.format.pages | 16 | - |
dc.identifier.citationen | Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432. | uk_UA |
dc.citation.journalTitle | Ukrainian Food Journal | - |
dc.citation.volume | 6 | - |
dc.citation.issue | 3 | - |
dc.citation.spage | 416 | - |
dc.citation.epage | 432 | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf | 10,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
UKRAINIAN.djvu | 360,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
UKRAINIAN__COVER.png | 401,29 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора