Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131

Titulua: Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
Egilea: Yukalo, Volodymyr
Krupa, Olha
Юкало, Володимир Глібович
Bibliographic description (Ukraine): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Bibliographic description (International): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Journal/Collection: Ukrainian Food Journal
Issue: 3
Volume: 6
Gordailuaren-data: 2017
Submitted date: 2017
Date of entry: 21-Jan-2018
Argitalpen: Ukrainian Food Journal
Country (code): UA
Place of the edition/event: Національний університет харчових технологій
Gako-hitzak: proteolysis
proteinase
peptidase
lactic acid
microorganism
Number of pages: 16
Page range: 416-432
Start page: 416
End page: 432
Laburpena: The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf10,21 MBAdobe PDFBistaratu/Ireki
UKRAINIAN.djvu360,77 kBDjVuBistaratu/Ireki
UKRAINIAN__COVER.png401,29 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak