Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131

Titre: Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
Auteur(s): Yukalo, Volodymyr
Krupa, Olha
Юкало, Володимир Глібович
Bibliographic description (Ukraine): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Bibliographic description (International): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Journal/Collection: Ukrainian Food Journal
Issue: 3
Volume: 6
Date de publication: 2017
Submitted date: 2017
Date of entry: 21-jan-2018
Editeur: Ukrainian Food Journal
Country (code): UA
Place of the edition/event: Національний університет харчових технологій
Mots-clés: proteolysis
proteinase
peptidase
lactic acid
microorganism
Number of pages: 16
Page range: 416-432
Start page: 416
End page: 432
Résumé: The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Content type: Article
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf10,21 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir
UKRAINIAN.djvu360,77 kBDjVuVoir/Ouvrir
UKRAINIAN__COVER.png401,29 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration