Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131

Título : Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
Autor : Yukalo, Volodymyr
Krupa, Olha
Юкало, Володимир Глібович
Bibliographic description (Ukraine): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Bibliographic description (International): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Journal/Collection: Ukrainian Food Journal
Issue: 3
Volume: 6
Fecha de publicación : 2017
Submitted date: 2017
Date of entry: 21-ene-2018
Editorial : Ukrainian Food Journal
Country (code): UA
Place of the edition/event: Національний університет харчових технологій
Palabras clave : proteolysis
proteinase
peptidase
lactic acid
microorganism
Number of pages: 16
Page range: 416-432
Start page: 416
End page: 432
Resumen : The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf10,21 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir
UKRAINIAN.djvu360,77 kBDjVuVisualizar/Abrir
UKRAINIAN__COVER.png401,29 kBimage/pngVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador