Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131

Título: Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
Authors: Yukalo, Volodymyr
Krupa, Olha
Юкало, Володимир Глібович
Bibliographic description (Ukraine): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Bibliographic description (International): Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432.
Journal/Collection: Ukrainian Food Journal
Issue: 3
Volume: 6
Data de edición: 2017
Submitted date: 2017
Date of entry: 21-Jan-2018
Editor: Ukrainian Food Journal
Country (code): UA
Place of the edition/event: Національний університет харчових технологій
Palabras chave: proteolysis
proteinase
peptidase
lactic acid
microorganism
Number of pages: 16
Page range: 416-432
Start page: 416
End page: 432
Resumo: The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsНаукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf10,21 MBAdobe PDFVer/abrir
UKRAINIAN.djvu360,77 kBDjVuVer/abrir
UKRAINIAN__COVER.png401,29 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas