Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Título: | Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review |
Authors: | Yukalo, Volodymyr Krupa, Olha Юкало, Володимир Глібович |
Bibliographic description (Ukraine): | Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432. |
Bibliographic description (International): | Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432. |
Journal/Collection: | Ukrainian Food Journal |
Issue: | 3 |
Volume: | 6 |
Data de edición: | 2017 |
Submitted date: | 2017 |
Date of entry: | 21-Jan-2018 |
Editor: | Ukrainian Food Journal |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Національний університет харчових технологій |
Palabras chave: | proteolysis proteinase peptidase lactic acid microorganism |
Number of pages: | 16 |
Page range: | 416-432 |
Start page: | 416 |
End page: | 432 |
Resumo: | The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131 |
Content type: | Article |
Aparece nas Coleccións | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf | 10,21 MB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
UKRAINIAN.djvu | 360,77 kB | DjVu | Ver/abrir | |
UKRAINIAN__COVER.png | 401,29 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas