Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26015
Назва: Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Бібліографічний опис: Yukalo, V.G., & Datsyshyn, K.Ye. (2018). Dextran gels for the exclusive chromatography of milk serum proteins. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. 20(85), 3–8. doi: 10.15421/nvlvet8501
Дата публікації: 2018
Видавництво: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26015
Перелік літератури: 1. Fox P., Uniacke-Lowe T., McSweeney P., O’Mahony J. Dairy Chemistry and Biochemistry. – New York: Springer, 2015. – 584 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2. 2. P.L.H. McSweeney and P.F. Fox (Eds). Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition. – New York: Springer Science+Business Media, 2013. – 548 p. DOI: 10.1007/978-1-4614-4714-6. 3. Юкало А.В., Дацишин К.Є., Юкало В.Г. Біоактивні пептиди протеїнів сироватки молока корів (Bos taurus) // Biotechnologia Acta. – 2013. – T6, №5 – С.49–61. DOI: 10.3168/jds.S0022-0302(04)73319-6. 4. Konrad G. A new method for isolation of native α-lactalbumin from sweet whey // International Dairy Journal. – 2008. – V.18, №1 – Р. 47-54. DOI: 10.1016/j.idairyj.2007.06.004. 5. Lozano J. An improved method for isolation of β-lactoglobulin // International Dairy Journal. – 2008. – V.18, №1 – P. 55-63. DOI: 10.1016/j.idairyj.2007.05.003. 6. Farrell H.M., Jimenez-Flores R., Bleck G.T. et al. Nomenclature of the proteins of cows’ milk—sixth revision // Journal of Dairy Science. – 2004. – V. 87, № 6. – Р. 1641-1674. DOI: 10.3168/jds.S0022-0302(04)73319-6. 7. Yukalo A., Yukalo V., Shynkaryk M. "Electrophoresis separation of the Milk Protein". Proceedings of the International Conference on Bio and Food Electrotechnologies. – Compiegne, France. – 2009. P. 227–231. 8. Юкало В.Г, Яворський Б.І., Сторож Л.А. Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу // Біологія тварин. – 2007. – Т.9, №1–2. – с. 295–298. ISSN 1681-0015. 9. Остерман Л. А. Хроматография белков и нуклеиновых кислот. М.: Наука, 1985. – 536 с.
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юкало, Дацишин Декстранові гелі.pdf542,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора