Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
                
        
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134
| Pealkiri: | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | 
| Autor: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна  | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Юкало, В.Г. Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 106-107. | 
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» | 
| Journal/Collection: | Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» | 
| Ilmumisaasta: | 2017 | 
| Submitted date: | 2017 | 
| Date of entry: | 21-jaa-2018 | 
| Kirjastaja: | Національний університет харчових технологій | 
| Country (code): | UA | 
| Place of the edition/event: | Національний університет харчових технологій | 
| UDC: | 577.112.083 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 106-107 | 
| Start page: | 106 | 
| End page: | 107 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134 | 
| Copyright owner: | © Національний університет харчових технологій, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | 
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Yukalo_Datsyshyn.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| Yukalo_Datsyshyn.djvu | 39,09 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| Yukalo_Datsyshyn__COVER.png | 550,8 kB | image/png | Vaata/Ava | 
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid