Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134

Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.date.accessioned2018-01-21T14:22:25Z-
dc.date.available2018-01-21T14:22:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.date.submitted2017-
dc.identifier.citationЮкало, В.Г. Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 106-107.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134-
dc.format.extent106-107-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.titleОтримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Національний університет харчових технологій, 2017uk_UA
dc.coverage.placenameНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.format.pages2-
dc.subject.udc577.112.083uk_UA
dc.citation.journalTitleМатеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»-
dc.citation.spage106-
dc.citation.epage107-
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Yukalo_Datsyshyn.pdf1,27 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Yukalo_Datsyshyn.djvu39,09 kBDjVuИзглед/Отваряне
Yukalo_Datsyshyn__COVER.png550,8 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти