Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746| Title: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Authors: | Вічко, Олена Іванівна |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 37 с. |
| Issue Date: | 2017 |
| Date of entry: | 22-Jun-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль : ТНТУ |
| Abstract: | Харчова експертиза — один із найскладніших розділів у діяльності фахівців з харчової гігієни. Це пояснюють тим, що, з одного боку, експерт повинен забезпечити інтереси щодо охорони здоров'я населення, а з другого — сприяти дбайливому ставленню до продовольчої сировини та харчових продуктів для їхнього раціонального використання та максимального зменшення втрат. Успіх і ефективність цієї діяльності багато в чому визначаються компетентністю експерта, принциповістю і послідовністю в його діях. Експерти повинні вільно орієнтуватися в законодавстві України та в міжнародному законодавстві, володіти нормативно-технічною документацією і вміти користуватися нею в своїй повсякденній роботі. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746 |
| Copyright owner: | © Вічко О.І., 2017 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools