Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Автори: Вічко, Олена Іванівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 37 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 22-чер-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль : ТНТУ
Короткий огляд (реферат): Харчова експертиза — один із найскладніших розділів у діяльності фахівців з харчової гігієни. Це пояснюють тим, що, з одного боку, експерт повинен забезпечити інтереси щодо охорони здоров'я населення, а з другого — сприяти дбайливому ставленню до продовольчої сировини та харчових продуктів для їхнього раціонального використання та максимального зменшення втрат. Успіх і ефективність цієї діяльності багато в чому визначаються компетентністю експерта, принциповістю і послідовністю в його діях. Експерти повинні вільно орієнтуватися в законодавстві України та в міжнародному законодавстві, володіти нормативно-технічною документацією і вміти користуватися нею в своїй повсякденній роботі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746
Власник авторського права: © Вічко О.І., 2017
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора