Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 653

Total Visits per Month

mars 2025 april 2025 maj 2025 juni 2025 juli 2025 augusti 2025 september 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 52 10 5 56 6 59 0

File Downloads

Views
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1602

Top Country Views

Views
Amerikas Förenta Stater 379
Ukraina 56
Kina 51
Nederländerna 43
Irland 32
Sverige 27
Tyskland 22
Storbritannien 8
Japan 6
Australien 3

Top City Views

Views
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8