İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Aylık Toplam Ziyarat

Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025 Eylül 2025 Ekim 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 384
Ukraine 56
China 55
Netherlands 43
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
Japan 12
United Kingdom 9
Australia 3

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9