Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

Total de visitas por mes

diciembre 2024 enero 2025 febrero 2025 marzo 2025 abril 2025 mayo 2025 junio 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

Archivos descargados

Visualizaciones
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 313
Ucrania 55
Holanda 39
China 34
Irlanda 32
Suecia 27
Alemania 22
Reino Unido 7
Australia 3
Canadá 3

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4