Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Total de visitas por mes

abril 2025 mayo 2025 junio 2025 julio 2025 agosto 2025 septiembre 2025 octubre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

Archivos descargados

Visualizaciones
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 384
Ucrania 56
China 55
Holanda 43
Irlanda 32
Suecia 27
Alemania 22
Japón 12
Reino Unido 9
Australia 3

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9