Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Total de visitas por mes

febrero 2025 marzo 2025 abril 2025 mayo 2025 junio 2025 julio 2025 agosto 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 52 10 5 56 6 54

Archivos descargados

Visualizaciones
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1573

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 374
Ucrania 56
China 51
Holanda 43
Irlanda 32
Suecia 27
Alemania 22
Reino Unido 8
Japón 6
Australia 3

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8