Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 558 |
Всього відвідувань на місяць
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 0 | 3 | 9 | 52 | 10 | 5 | 26 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1549 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 313 |
Україна | 55 |
Netherlands | 39 |
China | 34 |
Ireland | 32 |
Sweden | 27 |
Germany | 22 |
United Kingdom | 7 |
Australia | 3 |
Canada | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 84 |
San Ramon | 49 |
Mountain View | 46 |
Louisville | 35 |
Dublin | 28 |
Kiev | 14 |
Menlo Park | 10 |
Dearborn | 8 |
Odessa | 8 |
Ann Arbor | 4 |