Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 683 |
Всього відвідувань на місяць
| червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | грудня 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 56 | 6 | 59 | 19 | 2 | 1 | 8 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1676 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 385 |
| Україна | 56 |
| China | 55 |
| Netherlands | 43 |
| Ireland | 32 |
| Sweden | 27 |
| Germany | 22 |
| Japan | 12 |
| United Kingdom | 9 |
| Brazil | 4 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Mateo | 139 |
| Mountain View | 49 |
| San Ramon | 49 |
| Louisville | 35 |
| Dublin | 28 |
| Beijing | 17 |
| Kiev | 14 |
| Tokyo | 11 |
| Menlo Park | 10 |
| Odessa | 9 |