Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 673 |
Всього відвідувань на місяць
квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 10 | 5 | 56 | 6 | 59 | 19 | 1 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1634 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 384 |
Україна | 56 |
China | 55 |
Netherlands | 43 |
Ireland | 32 |
Sweden | 27 |
Germany | 22 |
Japan | 12 |
United Kingdom | 9 |
Australia | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 139 |
Mountain View | 49 |
San Ramon | 49 |
Louisville | 35 |
Dublin | 28 |
Beijing | 17 |
Kiev | 14 |
Tokyo | 11 |
Menlo Park | 10 |
Odessa | 9 |