Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Total Visits per Month

april 2025 maj 2025 juni 2025 juli 2025 augusti 2025 september 2025 oktober 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

File Downloads

Views
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

Top Country Views

Views
Amerikas Förenta Stater 384
Ukraina 56
Kina 55
Nederländerna 43
Irland 32
Sverige 27
Tyskland 22
Japan 12
Storbritannien 9
Australien 3

Top City Views

Views
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9