閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 648 |
月別閲覧数
2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 9 | 52 | 10 | 5 | 56 | 6 | 54 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1573 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 374 |
ウクライナ | 56 |
中華人民共和国 | 51 |
オランダ | 43 |
アイルランド | 32 |
スウェーデン | 27 |
ドイツ | 22 |
イギリス | 8 |
日本 | 6 |
オーストラリア | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 139 |
San Ramon | 49 |
Mountain View | 48 |
Louisville | 35 |
Dublin | 28 |
Beijing | 16 |
Kiev | 14 |
Menlo Park | 10 |
Odessa | 9 |
Dearborn | 8 |