閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

月別閲覧数

4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

ファイルダウンロード数

件数
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 384
ウクライナ 56
中華人民共和国 55
オランダ 43
アイルランド 32
スウェーデン 27
ドイツ 22
日本 12
イギリス 9
オーストラリア 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9