閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 673 |
月別閲覧数
4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 10 | 5 | 56 | 6 | 59 | 19 | 1 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1634 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 384 |
ウクライナ | 56 |
中華人民共和国 | 55 |
オランダ | 43 |
アイルランド | 32 |
スウェーデン | 27 |
ドイツ | 22 |
日本 | 12 |
イギリス | 9 |
オーストラリア | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 139 |
Mountain View | 49 |
San Ramon | 49 |
Louisville | 35 |
Dublin | 28 |
Beijing | 17 |
Kiev | 14 |
Tokyo | 11 |
Menlo Park | 10 |
Odessa | 9 |