閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

月別閲覧数

12月 2024 1月 2025 2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

ファイルダウンロード数

件数
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 313
ウクライナ 55
オランダ 39
中華人民共和国 34
アイルランド 32
スウェーデン 27
ドイツ 22
イギリス 7
オーストラリア 3
カナダ 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4