閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 558 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 0 | 3 | 9 | 52 | 10 | 5 | 26 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1549 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 313 |
ウクライナ | 55 |
オランダ | 39 |
中華人民共和国 | 34 |
アイルランド | 32 |
スウェーデン | 27 |
ドイツ | 22 |
イギリス | 7 |
オーストラリア | 3 |
カナダ | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 84 |
San Ramon | 49 |
Mountain View | 46 |
Louisville | 35 |
Dublin | 28 |
Kiev | 14 |
Menlo Park | 10 |
Dearborn | 8 |
Odessa | 8 |
Ann Arbor | 4 |