Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Всього відвідувань на місяць

Februari 2025 Maret 2025 April 2025 Mei 2025 Juni 2025 Juli 2025 Agustus 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 52 10 5 56 6 54

Звантажень файлу

Переглядів
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1573

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Amerika Serikat 374
Ukraina 56
Cina 51
Netherlands 43
Irlandia 32
Sweden 27
Jerman 22
Inggris Raya 8
Jepang 6
Australia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8