Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

Total Visits per Month

December 2024 January 2025 February 2025 March 2025 April 2025 May 2025 June 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

File Downloads

Views
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

Top Country Views

Views
United States 313
Ukraine 55
Netherlands 39
China 34
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 7
Australia 3
Canada 3

Top City Views

Views
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4