Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Total de visitas por mês

Abril 2025 Maio 2025 Junho 2025 Julho 2025 Agosto 2025 Setembro 2025 Outubro 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

Download de arquivos

Visualizações
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 384
Ucrânia 56
China 55
Holanda 43
Irlanda 32
Suécia 27
Alemanha 22
Japão 12
Reino Unido 9
Austrália 3

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9