Statistika

Kokku külastusi

Vaatamisi
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 647

Kokku külastusi kuus

veebruar 2025 märts 2025 aprill 2025 mai 2025 juuni 2025 juuli 2025 august 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 52 10 5 56 6 53

Allalaadimisi

Vaatamisi
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1569

Top riigid

Vaatamisi
United States 373
Ukraine 56
China 51
Netherlands 43
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 8
Japan 6
Australia 3

Top linnad

Vaatamisi
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8