Statistika

Kokku külastusi

Vaatamisi
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

Kokku külastusi kuus

detsember 2024 jaanuar 2025 veebruar 2025 märts 2025 aprill 2025 mai 2025 juuni 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

Allalaadimisi

Vaatamisi
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

Top riigid

Vaatamisi
United States 313
Ukraine 55
Netherlands 39
China 34
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 7
Australia 3
Canada 3

Top linnad

Vaatamisi
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4