Statistika

Kokku külastusi

Vaatamisi
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Kokku külastusi kuus

aprill 2025 mai 2025 juuni 2025 juuli 2025 august 2025 september 2025 oktoober 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

Allalaadimisi

Vaatamisi
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

Top riigid

Vaatamisi
United States 384
Ukraine 56
China 55
Netherlands 43
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
Japan 12
United Kingdom 9
Australia 3

Top linnad

Vaatamisi
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9