Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Nombre total de visites par mois

février 2025 mars 2025 avril 2025 mai 2025 juin 2025 juillet 2025 août 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 52 10 5 56 6 54

Nombre the téléchargements

Vues
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1573

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 374
Ukraine 56
Chine 51
Pays-Bas 43
Irlande 32
Suède 27
Allemagne 22
Royaume-Uni 8
Japon 6
Australie 3

Popularité par ville

Vues
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8