Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Nombre total de visites par mois

avril 2025 mai 2025 juin 2025 juillet 2025 août 2025 septembre 2025 octobre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

Nombre the téléchargements

Vues
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 384
Ukraine 56
Chine 55
Pays-Bas 43
Irlande 32
Suède 27
Allemagne 22
Japon 12
Royaume-Uni 9
Australie 3

Popularité par ville

Vues
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9