Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

Nombre total de visites par mois

décembre 2024 janvier 2025 février 2025 mars 2025 avril 2025 mai 2025 juin 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

Nombre the téléchargements

Vues
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 313
Ukraine 55
Pays-Bas 39
Chine 34
Irlande 32
Suède 27
Allemagne 22
Royaume-Uni 7
Australie 3
Canada 3

Popularité par ville

Vues
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4