Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 583

Gesamtzugriffe pro Monat

Dezember 2024 Januar 2025 Februar 2025 März 2025 April 2025 Mai 2025 Juni 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 51

Dateidownload

Zugriffe
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1550

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 315
Ukraine 55
China 50
Niederlande 43
Irland 32
Schweden 27
Deutschland 22
Vereinigtes Königreich 7
Japan 4
Australien 3

Häufigste Städte

Zugriffe
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8