Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Total Visits per Month

Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025 Σεπτεμβρίου 2025 Οκτωβρίου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

File Downloads

Views
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 384
Ουκρανία 56
Κίνα 55
Ολλανδία 43
Ιρλανδία 32
Σουηδία 27
Γερμανία 22
Ιαπωνία 12
Ηνωμένο Βασίλειο 9
Αυστραλία 3

Top City Views

Views
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9