Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 673

Počet návštěv za měsíc

dubna 2025 května 2025 června 2025 července 2025 srpna 2025 září 2025 října 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 5 56 6 59 19 1

Stažení souborů

Zobrazení
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1634

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 384
Ukraine 56
China 55
Netherlands 43
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
Japan 12
United Kingdom 9
Australia 3

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Mateo 139
Mountain View 49
San Ramon 49
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 17
Kiev 14
Tokyo 11
Menlo Park 10
Odessa 9