Statistiky
Návštěvy celkem
Zobrazení | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 673 |
Počet návštěv za měsíc
dubna 2025 | května 2025 | června 2025 | července 2025 | srpna 2025 | září 2025 | října 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 10 | 5 | 56 | 6 | 59 | 19 | 1 |
Stažení souborů
Zobrazení | |
---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1634 |
Nejvíce zobrazení ze země
Zobrazení | |
---|---|
United States | 384 |
Ukraine | 56 |
China | 55 |
Netherlands | 43 |
Ireland | 32 |
Sweden | 27 |
Germany | 22 |
Japan | 12 |
United Kingdom | 9 |
Australia | 3 |
Nejvíce zobrazení z města
Zobrazení | |
---|---|
San Mateo | 139 |
Mountain View | 49 |
San Ramon | 49 |
Louisville | 35 |
Dublin | 28 |
Beijing | 17 |
Kiev | 14 |
Tokyo | 11 |
Menlo Park | 10 |
Odessa | 9 |