Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

Počet návštěv za měsíc

prosince 2024 ledna 2025 února 2025 března 2025 dubna 2025 května 2025 června 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

Stažení souborů

Zobrazení
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 313
Ukraine 55
Netherlands 39
China 34
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 7
Australia 3
Canada 3

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4