Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

Общо Посещения за Месец

Декември 2024 Януари 2025 Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

Изтеглени Файлове

Посещения
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

Посещения по Страна

Посещения
United States 313
Ukraine 55
Netherlands 39
China 34
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 7
Australia 3
Canada 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4