Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Общо Посещения за Месец

Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 52 10 5 56 6 54

Изтеглени Файлове

Посещения
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1573

Посещения по Страна

Посещения
United States 374
Ukraine 56
China 51
Netherlands 43
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 8
Japan 6
Australia 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8