Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Total Visits per Month

de febrer 2025 de març 2025 d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025 de juliol 2025 d’agost 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 52 10 5 56 6 54

File Downloads

Views
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1573

Top Country Views

Views
Estats Units 374
Ucraïna 56
Xina 51
Països Baixos 43
Irlanda 32
Suècia 27
Alemanya 22
Regne Unit 8
Japó 6
Austràlia 3

Top City Views

Views
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8