Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 558

Total Visits per Month

de desembre 2024 de gener 2025 de febrer 2025 de març 2025 d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 9 52 10 5 26

File Downloads

Views
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1549

Top Country Views

Views
Estats Units 313
Ucraïna 55
Països Baixos 39
Xina 34
Irlanda 32
Suècia 27
Alemanya 22
Regne Unit 7
Austràlia 3
Canadà 3

Top City Views

Views
San Mateo 84
San Ramon 49
Mountain View 46
Louisville 35
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Dearborn 8
Odessa 8
Ann Arbor 4