Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 648

Total Visits per Month

februar 2025 mars 2025 april 2025 mai 2025 juni 2025 juli 2025 august 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 52 10 5 56 6 54

File Downloads

Views
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1573

Top Country Views

Views
United States 374
Ukraine 56
China 51
Netherlands 43
Ireland 32
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 8
Japan 6
Australia 3

Top City Views

Views
San Mateo 139
San Ramon 49
Mountain View 48
Louisville 35
Dublin 28
Beijing 16
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 9
Dearborn 8