Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Pealkiri: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
Autor: | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
Ilmumisaasta: | 27-apr-2018 |
Date of entry: | 28-mai-2020 |
Country (code): | CZ |
Place of the edition/event: | Брно |
UDC: | УДК 664.6 |
Märksõnad: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
Page range: | 43-46 |
Kokkuvõte: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid