Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733| Tytuł: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
| Authors: | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
| Data wydania: | 27-kwi-2018 |
| Date of entry: | 28-maj-2020 |
| Kraj (kod): | CZ |
| Place edycja: | Брно |
| UDC: | УДК 664.6 |
| Słowa kluczowe: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
| Zakres stron: | 43-46 |
| Abstract: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora