Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733| Titolo: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
| Autori: | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
| Data: | 27-apr-2018 |
| Date of entry: | 28-mag-2020 |
| Country (code): | CZ |
| Place of the edition/event: | Брно |
| UDC: | УДК 664.6 |
| Parole chiave: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
| Page range: | 43-46 |
| Abstract: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione