このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733| タイトル: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
| 著者: | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
| 発行日: | 27-4月-2018 |
| Date of entry: | 28-5月-2020 |
| Country (code): | CZ |
| Place of the edition/event: | Брно |
| UDC: | УДК 664.6 |
| キーワード: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
| Page range: | 43-46 |
| 抄録: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール