Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733| Pealkiri: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
| Autor: | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
| Ilmumisaasta: | 27-apr-2018 |
| Date of entry: | 28-mai-2020 |
| Country (code): | CZ |
| Place of the edition/event: | Брно |
| UDC: | УДК 664.6 |
| Märksõnad: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
| Page range: | 43-46 |
| Kokkuvõte: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid