Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Titel: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
Författare: | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
Utgivningsdatum: | 27-apr-2018 |
Date of entry: | 28-maj-2020 |
Country (code): | CZ |
Place of the edition/event: | Брно |
UDC: | УДК 664.6 |
Nyckelord: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
Page range: | 43-46 |
Sammanfattning: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg