Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733Täiskirje
| DC väli | Väärtus | Keel |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
| dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Юрчак, Віра Гаврилівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-05-28T06:33:44Z | - |
| dc.date.available | 2020-05-28T06:33:44Z | - |
| dc.date.issued | 2018-04-27 | - |
| dc.identifier.citation | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 | - |
| dc.description.abstract | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. | uk_UA |
| dc.format.extent | 43-46 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки | uk_UA |
| dc.title | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Брно | uk_UA |
| dc.subject.udc | УДК 664.6 | uk_UA |
| dc.coverage.country | CZ | uk_UA |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid