Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405
Назва: | Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв" |
Автори: | Карпик, Галина Вікторівна |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Безвідходні технології консервних виробництв» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю «Харчові технології» / Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2016.- 40 с. |
Дата публікації: | 2016 |
Дата подання: | 2016 |
Дата внесення: | 24-чер-2017 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
Теми: | відходи консервного виробництва |
Короткий огляд (реферат): | Безвідходні та маловідходні технології консервних виробництв. Комплексна переробка сировини |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405 |
Перелік літератури: | 1. Горун, Е.Г. Безотходная технология. Учебно-практическое пособие /
Е.Г. Горун , С.Н. Дмитриева– М.: МГУТУ, 2004. – 73 с. 2. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с. 3. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43. 4. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221. 5. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с 6. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с. |
Тип вмісту: | Learning Object |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу Безвідходні технології консервних виробництв.pdf | 848,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора