Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405
Titre: Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"
Auteur(s): Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Безвідходні технології консервних виробництв» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю «Харчові технології» / Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2016.- 40 с.
Date de publication: 2016
Submitted date: 2016
Date of entry: 24-jui-2017
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Mots-clés: відходи консервного виробництва
Résumé: Безвідходні та маловідходні технології консервних виробництв. Комплексна переробка сировини
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405
References (Ukraine): 1. Горун, Е.Г. Безотходная технология. Учебно-практическое пособие / Е.Г. Горун , С.Н. Дмитриева– М.: МГУТУ, 2004. – 73 с.
2. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с.
3. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43.
4. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221.
5. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с
6. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с.
Content type: Learning Object
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration