Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405
Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2017-06-24T19:18:56Z-
dc.date.available2017-06-24T19:18:56Z-
dc.date.issued2016-
dc.date.submitted2016-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Безвідходні технології консервних виробництв» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю «Харчові технології» / Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2016.- 40 с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405-
dc.description.abstractБезвідходні та маловідходні технології консервних виробництв. Комплексна переробка сировиниen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectвідходи консервного виробництваen_US
dc.titleМетодичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.coverage.placenameТНТУen_US
dc.relation.references1. Горун, Е.Г. Безотходная технология. Учебно-практическое пособие / Е.Г. Горун , С.Н. Дмитриева– М.: МГУТУ, 2004. – 73 с.-
dc.relation.references2. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с.-
dc.relation.references3. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43.-
dc.relation.references4. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221.-
dc.relation.references5. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с-
dc.relation.references6. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с.-
dc.coverage.countryUAen_US
Vyskytuje se v kolekcích:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora