Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-24T19:18:56Z | - |
dc.date.available | 2017-06-24T19:18:56Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.date.submitted | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Безвідходні технології консервних виробництв» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю «Харчові технології» / Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2016.- 40 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21405 | - |
dc.description.abstract | Безвідходні та маловідходні технології консервних виробництв. Комплексна переробка сировини | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | відходи консервного виробництва | en_US |
dc.title | Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
dc.coverage.placename | ТНТУ | en_US |
dc.relation.references | 1. Горун, Е.Г. Безотходная технология. Учебно-практическое пособие / Е.Г. Горун , С.Н. Дмитриева– М.: МГУТУ, 2004. – 73 с. | - |
dc.relation.references | 2. Донченко, Л.В. Пектин: основные свойства, производство и применение / Л.В. Донченко, Г.Г. Фирсов. - М: ДеЛи принт, 2007. - 276 с. | - |
dc.relation.references | 3. Дослідження процесів утилізації рослинних відходів харчової галузі методом сушіння в завислому шарі / С.М. Бондар, О.Б. Чабанова, Т.В. Недобійчук // Екологічна безпека, ОНАХТ. – 2009(6). – С. 40-43. | - |
dc.relation.references | 4. Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О.О. Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи. – Праці ТДАТУ. - Вип 12, Т.4. - С. 216-221. | - |
dc.relation.references | 5. Ростовський, В.С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Навчальний посібник /В.С. Ростовський, Н. В. Олейник. – К.: Кондор, 2009. – 134 с | - |
dc.relation.references | 6. Технология переработки продукции растеневодства / Под ред. Н.М. Личко. – М: Колос, 2000. – 552 с. | - |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Vyskytuje se v kolekcích: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу Безвідходні технології консервних виробництв.pdf | 848,49 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora