Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26018
Назва: | Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis |
Автори: | Volodymyr, Yukalo Tsisaryk, Orysya Datsyshyn, Kateryna |
Бібліографічний опис: | Volodymyr Yukalo, Orysya Tsisaryk, Kateryna Datsyshyn Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis//Abstracts of the 2018 American Dairy Science Association Annual Meeting, June 24–27.- Knoxville: Tennessee(USA). - Journal of Dairy Science.- Volume 101, Supplement 2. - 2018. - P. 51 |
Дата публікації: | 2018 |
Дата внесення: | 31-жов-2018 |
Країна (код): | US |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26018 |
Тип вмісту: | Proceedings Book |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ADSA2018_full_abstracts_book.pdf | 3,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора