Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17258

Назва: Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу «Хімія» для студентів денної та заочної форми навчання напряму «Зварювання».
Автори: Кушнірук, Наталя Василівна,
Лісовська, Тетяна Олегівна
Bibliographic description: Methodical manual to carry out practical work on the course "Chemistry" for full-time students and distance learning trend "Welding".
Дата публікації: 24-чер-2016
Дата внесення: 24-чер-2016
Теми: Хімія
закони хімії
періодична система
електроліти, неелектроліти
окисно-відновні процеси
легкі і кольорові конструкційні метали
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є оволодіння студентами знань, необхідних їм для розуміння хімічних та технологічних явищ, які лежать в основі перетворень процесів зварювання. В методичних вказівках викладено приклади розв’язування типових завдань з найважливіших понять та законів хімії як науки, пояснено зв'язок будови атомів з властивостями утворених хімічних сполук, розглянуті типові задачі приготування розчинів та їх властивостей .
Опис: Розв’язування задач на основні закони та поняття хімії.Використання періодичної системи для характеристики неорганічних речовин на основі будови атомів хімелементів. Розв’язування задач на властивості розчинів електролітів та неелектролітів і їх концентрацію. Розрахунки термохімічних та термодинамічних величин хімічних реакцій.Розрахунки швидкостей реакцій, констант рівноваги. Випадки зміщення рівноваги в обернених реакціях. Окисно-відновні процеси в джерелах постійного струму. Розв’язування електрохімічних задач. Легкі конструкційні метали. Кольорові конструкційні метали. Поняття про низькомолекулярні органічні сполуки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17258
Власник авторського права: Кушнірук Н.В., 2016
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора