Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131
Назва: | Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review |
Автори: | Yukalo, Volodymyr Krupa, Olha Юкало, Володимир Глібович |
Бібліографічний опис: | Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432. |
Bibliographic description: | Yukalo, V.G. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review / V.G. Yukalo, O.M. Krupa // Ukrainian Food Journal. – 2017. – Vol. 6., Is. 3. – P. 417-432. |
Журнал/збірник: | Ukrainian Food Journal |
Випуск/№ : | 3 |
Том: | 6 |
Дата публікації: | 2017 |
Дата подання: | 2017 |
Дата внесення: | 21-січ-2018 |
Видавництво: | Ukrainian Food Journal |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Національний університет харчових технологій |
Теми: | proteolysis proteinase peptidase lactic acid microorganism |
Кількість сторінок: | 16 |
Діапазон сторінок: | 416-432 |
Початкова сторінка: | 416 |
Кінцева сторінка: | 432 |
Короткий огляд (реферат): | The primary objective of this review is to analyze and summarize the existing scientific information about the structure features, formation conditions and properties of proteinases and peptidases of lactic acid microorganisms, which are widely used in the production of dairy products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23131 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf | 10,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
UKRAINIAN.djvu | 360,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
UKRAINIAN__COVER.png | 401,29 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора