Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20515
Назва: | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій |
Автори: | Рибак, Ольга Миколаївна Rybak, Olga |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Рибак О.М. Загальні харчові технології, розділ "Технології молока і молочних продуктів" : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання / О.М. Рибак. - Тернопіль : в-во ТНТУ, 2014. - 80 с. |
Дата публікації: | жов-2013 |
Дата внесення: | 26-кві-2017 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ ім. І. Пулюя |
Теми: | технологія м'ясо ковбасні вироби сировина м'ясопереробна промисловість |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій з курсу Загальні харчові технології, розділ Технології м’яса і м’ясних продуктів для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання |
Опис: | Конспект лекцій розглянутий й затверджений на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 27 серпня 2013 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 5 вересня 2013 року. |
Зміст: | Тема 1. Характеристика м’ясопереробної галузі Тема 2. Сировинна база та організація забезпечення худобою підприємств м’ясопереробної промисловості Тема 3. Технологія забою та первинної обробки худоби і птиці Тема 4. Асортимент м’ясних продуктів, характеристика і підготовка сировини до виготовлення м’ясних продуктів Тема 5. Технології виробництва ковбасних виробів Тема 6. Технологія м’ясних продуктів із шматкового м’яса Тема 7. Технологія м’ясних напівфабрикатів Список рекомендованої літератури |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20515 |
Власник авторського права: | © Рибак О.М., 2013 Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2013 |
Перелік літератури: | 1. Баль-Прилипко Л.В.. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса: Підручник. – К., 2010 – 469 с. 2. Віннікова Л.Г. Теорія і практика переробки м’яса. – Одеса: СМИЛ, 2000. – 176 с. 3. Власенко В.В., Крамаренко В.В., Гирич С.В. Основи технології та товарознавства ковбас і м’ясокопченостей. – Вінниця: Гіпаніс, 2001.–276 с. 4. Власенко В.В., Береза І.Г., Машкін М.І. Технологія продуктів за- бою тварин. – Вінниця: Віноблдрукарня, 1999. – 448 с 5. Власенко В.В., Середа Л.П., Бандура В.М. Технологія переробки птиці. – Вінниця, 1997. – 210 с. 6. Гутник Б.Е. и др. Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 273 с. 7. Лобзов К.И., Митрофанов Н.С., Хлебников В.И. Переработка мяса птицы и яиц. – М.: Агропромиздат,1987. – 214 с. 8. Пабат В. О., Маньковський А. Я. Технологія продуктів забою тварин. – К.: ТОВ „Оріон”, 2000. – 361 с. 9. Рогов И.А., Забашта А.Г., Гутник Б.Е. Справочник технолога кол- басного производства. – М.: Колос, 1993. – 431 с. 10. Рогов И.А., Забашта А.Г., Ибрагимов Р.М. Производство мясных полуфабрикатов и быстрозамороженных блюд. – М.: Колос, 1997. – 331с. 11. Рогов Н. А., Забашта А. Г. и др. Общая технология мяса и мясопродуктов. – М.: Колос, 2000. – 367 с. 12. Переработка птицы / Н.С. Митрофанов и др. – М.: Агропромиздат, 1990. – 303 с. 13. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы / Под ред. Флауменбаума Б.Л. – М.: Колос, 1993. – 320 с. 14. Тимощук І.І., Черниш М.Ю., Яворський В.В. Технологія м’яса і м’ясопродуктів. – К.: Урожай, 1992. – 156 с. |
Тип вмісту: | Book |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
конспект мясо ЗТХП.pdf | Конспект лекцій | 848,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора