Търсене


Ново търсене
Добавяне на филтри:

Използвайте филтри, за да прецизирате резултатите от търсенето.


Резултати 1-100 от 104. (Време за търсене: 0.002 секунди).
Брой Посещения на Публикация:
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Laboratory InstructionsЮни-202029-Юни-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructions202013-Юни-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технологіїВічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
ArticleЮни-20196-Юни-2019Adhesion effect on environment process injectionStadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning ObjectОкт-201622-Юни-2017"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
-Май-201723-Юни-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналізШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
BookМай-201727-Юни-2017Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)Назарко, Ірина Степанівна
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning ObjectМай-201723-Юни-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Електрометричні методи. Потенціометрія.Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning ObjectМай-201723-Юни-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract26-Май-202230-Дек-2022Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних спорудШвед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I.
Methodical recommendations201826-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object201624-Юни-2017Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів-
Learning Object201624-Юни-2017Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Learning ObjectНое-201622-Юни-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Conference AbstractНое-201928-Май-2020Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract27-Апр-201828-Май-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
ArticleСеп-201827-Май-2020Оцінка однорідності суміші при замішуванніКарпик, Галина; Стадник, Ігор; Паньків, Юрій
Conference AbstractСеп-201928-Май-2020Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробівКарпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201710-Сеп-2018Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Conference Abstract201721-Яну-2018Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна
Laboratory Instructions201923-Апр-2019Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія»Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна
Article201721-Яну-2018Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовахЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna
Article201721-Яну-2018Отримання казеїнових фосфопептидів за дії протеолітичних систем лактококівЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
ArticleНое-201821-Дек-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendationsМай-201824-Юни-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Learning ObjectМай-201719-Юни-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
-Май-201720-Юни-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилатуШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
-Май-201719-Юни-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Learning ObjectМай-201719-Юни-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
-Май-201720-Юни-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 6 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Оптичні методи аналізу. Визначення речовин у розчині рефрактометричним методомШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning ObjectМай-201718-Юни-2017МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
-Май-201719-Юни-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізуШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Laboratory Instructions202013-Юни-2021Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання.Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
-Яну-201711-Май-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsМар-201920-Юни-2019Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsМай-201822-Юни-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201824-Фев-2019ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВСалата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Methodical recommendationsОкт-202013-Юни-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory InstructionsЮни-202029-Юни-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Article201721-Яну-2018Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинниківЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
Conference Abstract201721-Яну-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Article201721-Яну-2018Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a reviewYukalo, Volodymyr; Krupa, Olha; Юкало, Володимир Глібович
Methodical recommendations; Methodical recommendations201713-Сеп-2018Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дацишин, Катерина Євгенівна; Рибак, Ольга Миколаївна
Methodical recommendations202013-Юни-2021Облік і звітність в молочній промисловостіКатерина, Дацишин; Ольга, Крупа
Methodical recommendations201817-Дек-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Laboratory Instructions202113-Юни-2021Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Laboratory Instructions201811-Яну-2019Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктівЮкало, Володимир Глібович
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Handbook201927-Авг-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsСеп-201714-Юни-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робітДацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Laboratory InstructionsСеп-201714-Юни-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Article201831-Окт-2018Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milkЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
Conference Abstract201731-Окт-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201831-Окт-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Article201831-Окт-2018Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
-Яну-201711-Май-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object20107-Юни-2012Методичні рекомендації до виконання магістерських робітМельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Юкало, Володимир Глібович; Покотило, О.С.; Сельський, Володимир Романович
Learning Object20107-Юни-2012Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович
Proceedings Book201831-Окт-2018Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresisVolodymyr, Yukalo; Tsisaryk, Orysya; Datsyshyn, Kateryna
Methodical recommendationsСеп-20174-Фев-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201722-Юни-2018Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsЮни-201813-Юни-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловостіДацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна
Methodical recommendations201831-Окт-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object20097-Юни-2012Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович
Methodical recommendations202117-Ное-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object20117-Юни-2012Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна
Learning Object20097-Юни-2012Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“Мельнічук, Оксана Євстахівна
Learning Object201516-Сеп-2016Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object; Other20154-Окт-2016Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативахКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Learning Object8-Юли-20168-Юли-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр"Джур, Ярослава Богданівна
Learning ObjectМай-201426-Апр-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Object22-Авг-201622-Авг-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Other2-Дек-20162-Дек-2016Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріямиКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна
Monograph202330-Май-2023Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович
Handbook20235-Юни-2023Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникКухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна
Monograph20235-Юни-2023Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна
Learning Object22-Авг-201622-Авг-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Object12-Юли-201612-Юли-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object12-Юли-201612-Юли-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Book22-Авг-201622-Авг-2016Практикум з технології молока та молочних продуктівГрек, Олена Вікторівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Рибак, Ольга Миколаївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
Learning Object12-Юли-201612-Юли-2016Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"Шпилик, Олександра Богданівна; Покотило, Олег степанович
BookМай-201328-Мар-2017Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузіНазарко, Ірина Степанівна
BookОкт-201326-Апр-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning ObjectМай-201426-Апр-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Object8-Юли-20168-Юли-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object12-Юли-201612-Юли-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object12-Юли-201612-Юли-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія»Лісовська, Тетяна Олегівна
-Дек-201628-Апр-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
BookМай-201426-Апр-2017Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
ArticleНое-20161-Дек-2016Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир
Other24-Юни-201624-Юни-2016Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу «Хімія» для студентів денної та заочної форми навчання напряму «Зварювання».Кушнірук, Наталя Василівна,; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object201516-Сеп-2016Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations202226-Дек-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Methodical recommendations202227-Юни-2022Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Резултати 1-100 от 104. (Време за търсене: 0.002 секунди).

Намиране

Дата на публикуване
by languages